Over Mooj Monique Janssen

Coachen naar zelf vooruit.

Mijn naam is Monique Janssen. Na mijn opleiding gezondheidskunde heb ik diverse jaren in het speciaal onderwijs gewerkt met jongeren met een auditieve beperking. Het begeleiden van jongeren naar een passende plek in de maatschappij kreeg mijn speciale interesse. Dit resulteerde in het volgen van de opleiding jobcoach en vervolgens in een nieuw beroep: Arbeidsconsulent en jobcoach voor volwassenen met een auditieve en/of visuele beperking.

Mijn eigen praktijk

Ik zag tijdens mijn jobcoachen de invloed van de dynamische wereld, de invloed van veranderingen op de privé en / of werksituatie. Hoe dit kan leiden tot het negeren van je eigenschappen of overbelasten van kwaliteiten, tot stress, oververmoeidheid of een burn-out.

Hoe dit binnen de werksituatie kan leiden tot gezondheidsrisico’s en uitval van het individu, het missen van de werknemer en een kostenpost voor de organisatie.

Om het individu privé, binnen de werksituatie en binnen de organisatie te kunnen coachen naar een vitale leefstijl met balans heb ik de opleiding stresscounseling, coachen bij burn-out en de opleiding vitaliteitcoach gevolgd en afgerond.

En heb ik nu mijn eigen coach praktijk: Mooj Zelf Vooruit.