Mooj voor organisaties: vitaliteitcoaching, burn-out preventie en re-integratie na burn-out

De wereld in beweging. De maatschappij in beweging. Het werk in beweging. De dynamische wereld vraagt flexibiliteit en aanpassing. Maar hoe en in hoeverre? Hoe zorg ik ervoor dat mijn werknemer in balans blijft en de feeling met het werk houdt? Waar ligt de belastbaarheid, de verantwoording en de grens? De werknemer, maar ook de leidinggevende kan vastlopen door de dynamische wereld, maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen binnen werk. Stress, oververmoeidheid en burn-out ligt op de loer. Een gezondheidsrisicovoor je zelf, een gemis, beroepsrisico en een kostenpost voor de organisatie.

Mooj Zelf Vooruit:

Voor balans, harmonie  en een vitale leefstijl. De basis om als individu en als team om te kunnen gaan met veranderingen binnen het werk en de invloed ervan op jou als individu. Vitaliteit en balans, basis voor een gezonde organisatie.

Citaat

"Mijn werknemer heeft hard gewerkt aan het hervinden van eigen regie en balans. Terug in het werk heeft Mooj- zelf vooruit door coachen dat extra zetje gegeven".

Citaat

"Ik liep er lang mee, nu ben ik blij dat ik gesproken heb en aandacht voor mijn drijfveren en de drijfveren van mijn medewerker heb".